Куп’янський напрямок: окупанти завдали авіаудару в районі Миколаївки та наступали в районі Синьківки

Автор Галина Шподарева

Зведення Генштабу ЗСУ станом на ранок 21 серпня. 544 доба війни.

Протягом минулої доби ворог завдав 29 авіаційних ударів та здійснив 43 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки, будівля навчального закладу та інша цивільна інфраструктура.

Протягом минулої доби відбулось понад 25 бойових зіткнень.

Куп’янський напрямок: окупанти завдали авіаудару в районі Миколаївки та наступали в районі Синьківки 7

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник завдав авіаційних ударів в районах південо-західніше Іскрисківщини та Журавки Сумської області. Ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 30 населених пунктів, це, зокрема, Карповичі, Богданове Чернігівської області; Товстодубове, Волфине, Покровка, Новоолександрівка Сумської області та Варварівка, Бударки, Землянки та Комісарове  Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник завдав авіаційного удару західніше Миколаївки. Вів безуспішні наступальні дії в районі Синьківки Харківської області. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали населені пункти: Тополі, Масютівка, Куп’янськ, Кислівка, Берестове Харківської області.

Куп’янський напрямок: окупанти завдали авіаудару в районі Миколаївки та наступали в районі Синьківки 9

Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Авіація сил оборони протягом минулої доби завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили один пункт управління та 3 артилерійських засоби на вогневих позиціях противника.

Детальна інформація по ситуації на інших напрямках – у зведенні Генштабу ЗСУ.

Куп’янський напрямок: окупанти завдали авіаудару в районі Миколаївки та наступали в районі Синьківки 11

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше