На Харківщині чоловік напав на двох пенсіонерок та відібрав гроші: вирок суду

Автор yelyzaveta

У Краснограді на Харківщині раніше неодноразово судимий чоловік у період умовно-дострокового звільнення від відбування покарання вчинив новий злочин.

Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

Чоловік прийшов до домоволодіння своєї літньої сусідки, щоб розміняти гроші. У гостях у жінки знаходилась її літня подруга, яка в цей час вийшла до іншої кімнати.

Господарка домоволодіння на прохання чоловіка відповіла, що розміняти гроші не може, проте може позичити йому меншу суму. Проте зловмисника такий варіант не влаштував, і він вирішив забрати гроші силою. Схопивши скляну пляшку, яка стояла поруч, чоловік вдарив нею по голові господарку квартири.

Потім він перейшов до іншої кімнати і штовхнувши іншу жінку так, що вона впала на підлогу. Здобиччю зловмисника стали готівкові гроші, які були у жертви в гаманці.

Того ж вечора чоловік був затриманий правоохоронцями.

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Красноградської окружної прокуратури Харківської області суд визнав винним 29-річного чоловіка у розбої (ч. 4 ст. 187 КК України). Йому призначено покарання у виді 8 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Під час судового розгляду обвинувачений визнав свою вину.

Обвинувальний вирок виніс Красноградський районний суд Харківської області. Наразі триває строк на апеляційне оскарження.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше