На Харківському напрямку ЗСУ відбили атаки окупантів у районі Вовчанська та Стариці

Автор Геннадій Семенов

Оперативна інформація станом на 16:00 15.10.2024 щодо російського вторгнення.

Загалом, від початку доби вже відбулося 96 бойових зіткнень. Найбільше боїв зафіксовано на Курахівському напрямку, повідомляє Генштаб ЗСУ.

На Харківському напрямку противник безрезультатно штурмував позиції ЗСУ у районі Вовчанська та Стариці.

На Куп’янському напрямку ворог 18 разів атакував позиції підрозділів ЗСУ в районі Кучерівки, Новоосинового, Грушівки, Піщаного, Глушківки, Лозової, Кругляківки та Вишневого. 11 боєзіткнень досі тривають. Українські воїни продовжують стійко тримати оборону.

На Харківському напрямку ЗСУ відбили атаки окупантів у районі Вовчанська та Стариці 7

За підтримки штурмової авіації на Лиманському напрямку загарбницька армія здійснила 13 атак на позиції українців поблизу Греківки, Макіївки, Невського, Зарічного та Торського. Дев’ять боєзіткнень завершилися, ще чотири – тривають.
На Краматорському напрямку підрозділи Сил оборони відбили дві атаки російських загарбників поблизу Калинівки та Предтечиного.

На Торецькому напрямку відбулося сім ворожих атак у районі Торецька, Дачного та Щербинівки. Українські воїни зупинили їх всі. В основному агресор концентрує свої зусилля на Торецьку, активно застосовуючи бомбардувальну авіацію.

На Покровському напрямку від початку доби окупанти здійснили 14 спроб потіснити наших захисників із займаних позицій в районах Новотроїцького, Миролюбівки, Променя, Красного Яру, Селидового та Крутого Яру.

На Курахівському напрямку загарбники атакували 30 разів у бік Кремінної Балки, Новодмитрівки, Цукуриного, Новоселидівки, Георгіївки, Костянтинівки, Антонівки та Катеринівки. Шістнадцять спроб окупантів просунутися вперед вже відбито.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше