На Куп’янському напрямку інтенсивність бойових дій дещо знизилась

Автор yelyzaveta

На Куп’янському та Лиманському напрямках ситуація без змін. Інтенсивність бойових дій дещо знизилась, порівняно з кількома тижнями тому.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

Разом з тим тривають ворожі обстріли та ворог не відступає від своїх наступальних планів. Наші сили оборони роблять усе, щоб ворогу не вдалось їх здійснити.

Противник вів безуспішні наступальні дії в районах північно-східніше Берестового Харківської області, Білогорівки Луганської області та Богданівки Донецької області.

На Бахмутському напрямку:

 ⁃ на північному фланзі ЗСУ захищають від ворога зайняті раніше позиції;

 ⁃ на південному ЗСУ наступають, бої тривають в районі Андріївки, Кліщіївки, Курдюмівки. Там є просування вперед.

Як повідомив сьогодні, 15 вересня, Генштаб, в ході штурмових дій ЗСУ оволоділи Андріївкою Донецької області, завдають ворогу значних втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

«На півдні ворог атакував в районах Малої Токмачки та Вербового Запорізької області, але ці атаки обернулися для окупантів значними втратами як у живій силі, так і в техніці.

На Мелітопольському напрямку сили оборони продовжують наступальну операцію, завдають окупаційним військам значних втрат в живій силі та техніці чим суттєво знижують його здатність оборонятись», – розповіла Маляр.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше