На Куп’янському напрямку окупанти скаржаться на постійні втрати у живій силі

Автор Геннадій Семенов

Протягом доби відбулось 68 бойових зіткнень. Ворог завдав 5 ракетних та 17 авіаційних ударів, здійснив 27 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Також, в ніч на 24 листопада окупанти атакували Україну ударними БпЛА типу «Shahed-136/131». Всі ворожі дрони знищено, повідомляє Генштаб ЗСУ.

На Куп’янському напрямку ворог вів штурмові дії в районах Синьківки, Петропавлівки Харківської області та Стельмахівки Луганської області, де Силами оборони відбито 13 атак.

На Куп’янському напрямку окупанти скаржаться на постійні втрати у живій силі 7

Також на Куп’янському напрямку окремі військовослужбовці російських окупаційних військ скаржаться на постійні втрати у живій силі через невдалі наступальні дії та заявляють про небажання вести їх у подальшому.

Відзначається вкрай низька «якість» новобранців – здебільшого це особи похилого віку, які мають проблеми з алкоголем, наркотиками, азартними іграми тощо.

Серед військовослужбовців російських окупаційних військ існує думка, що керівництво навмисно відправляє їх на «м’ясні» штурми, не рахуючись із втратами.

Також наявна інформація, що в окупованому Маріуполі російські військовослужбовці з числа колишніх ув’язнених вбили свого командира через його постійні погрози, знущання та вбивства інших загарбників.

Крім того, на Сватівському напрямку відмічається незадовільне тилове забезпечення підрозділів окупантів. Так, військовослужбовці одного з підрозділів рф повідомляють про погане забезпечення зимовим одягом, продовольством, водою тощо.

На Авдіївському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів безрезультатні штурмові дії східніше Новокалинового, Новобахмутівки, Степового, Авдіївки, Сєверного та Первомайського Донецької області, де Силами оборони відбито понад 30 атак.

На Куп’янському напрямку окупанти скаржаться на постійні втрати у живій силі 9

На Запорізькому напрямку противник 5 разів безуспішно намагався відновити втрачене положення поблизу Роботиного та Новопокровки Запорізької області.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділи ракетних військ уразили 2 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та логістичний центр противника.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше