На окупованих територіях Харківщини росіяни виводять з ладу мережу мобільного зв’язку

Зведення Генштабу ЗСУ станом на вечір 13 квітня. 49 доба війни.

Ворог продовжує завдавати систематичних ракетно-бомбових ударів по об’єктах інфраструктури у Харківській та Запорізькій областях.

На Слобожанському напрямку триває часткове блокування ворогом Харкова. У зв’язку з неможливістю його захоплення, збройні сили російської федерації продовжують артилерією знищувати інфраструктуру міста.

На Донецькому і Таврійському напрямках, за наявною інформацією, противник перебуває в готовності до наступальних дій. Продовжує зосереджувати основні зусилля на захопленні окремих кварталів міста Маріуполя та завдавати авіаційних ударів.

Ворог продовжує протиправні дії стосовно цивільного населення на тимчасово зайнятих територіях. Росіянами проводяться перевірки документів, особистих речей та мобільних телефонів. Також окупанти здійснюють примусові перевірки помешкань.

На деяких зайнятих територіях Харківської області ворог вивів з ладу мережу стільникового зв’язку. Російські окупанти здійснюють агресивний інформаційно-психологічний вплив на населення. Він, здебільшого, спрямований на спроби переконання у безперспективності боротьби проти російських окупаційних військ.

Похожие новости

На Куп’янському напрямку ворог мав частковий успіх: Сирський про загострення ситуації на фронті

На Куп’янському напрямку відбито 13 атак в районах сіл Кислівка, Берестове, Копанки

Російські війська завдали артударів по Вовчанську, Стрілечій та Боровій на Харківщині

Ми використовуємо cookies! Читати більше