На Слобожанському напрямку ЗСУ відбили 9 атак окупантів, на Куп’янському – ще 13

Автор Геннадій Семенов

Протягом минулої доби відбулося 104 бойових зіткнення. Ворог завдав 7 ракетних та 108 авіаційних ударів, здійснив понад 120 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

На Слобожанському напрямку ЗСУ відбили 9 атак в районах населених пунктів Стрілеча, Красне, Мороховець, Олійникове, Лук’янці, Огірцеве, Гатище, Плетенівка Харківської області.

На Куп’янському напрямку відбито 13 атак в районах населених пунктів Синьківка, Берестове Харківської області; Стельмахівка Луганської області.

На Слобожанському напрямку ЗСУ відбили 9 атак окупантів, на Куп'янському – ще 13 7

На Лиманському напрямку Силами оборони відбито 11 атак в районах населених пунктів Макіївка Луганської області та Торське Донецької області.

На Бахмутському напрямку ЗСУ відбили 18 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Роздолівка, Григорівка, Богданівка, Калинівка, Виїмка, Кліщіївка та Андріївка Донецької області.

На Слобожанському напрямку ЗСУ відбили 9 атак окупантів, на Куп'янському – ще 13 9

На Авдіївському напрямку, українськими захисниками відбито 24 атаки в районах населених пунктів Калинове, Новоолександрівка, Сокіл, Уманське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, південно-західніше Новомихайлівки та Солодке Донецької області, де ворог три рази намагався прорвати оборону наших військ.

На Слобожанському напрямку ЗСУ відбили 9 атак окупантів, на Куп'янському – ще 13 11

На Оріхівському напрямку ворог 14 разів атакував позиції ЗСУ в районі Старомайорського Донецької області та Роботиного Запорізької області.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони та підрозділи ракетних військ завдали ударів по одному пункту управління, одному складу ПММ, одному зенітно-ракетному комплексу, одній радіолокаційній станції та 18 районах зосередження особового складу противника.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше