На Закарпатті харків’янин намагався скоїти суїцид у військкоматі: коментар ТЦК

Автор Галина Шподарева

Під час перебування в одному з підрозділів ТЦК на Закарпатті харків’янин намагався скоїти суїцид, після чого потрапив у лікарню. За словами дівчини постраждалого, хлопця били та довели до спроби самогубства.

Ситуацію прокоментував Закарпатський ОТЦК та СП.

За офіційною інформацією, щодо громадянина, який спробував вчинити самогубство у будівлі військкомату у Хусті, «жодної фізичної сили не застосовували», а рани хлопець «міг заподіяти собі сам з метою симуляції».

«Під час перебування на території РТЦК та СП, Хабаров Є. В. зайшов до вбиральні, де через деякий час його знайшов представник Хустського РТЦК та СП зі слідами крові та порізами на руках. Військовослужбовці ТЦК та СП надали йому невідкладну домедичну допомогу та викликали карету «швидкої допомоги», – йдеться в повідомленні.

На Закарпатті харків’янин намагався скоїти суїцид у військкоматі: коментар ТЦК 7

Версія дівчини постраждалого дещо відрізняються від офіційного викладення подій. За її словами, хлопця забрали прикордонники з готелю у Виноградові для перевірки особи, після чого його відвезли до пункту пропуску та звинуватили у спробі незаконного перетину кордону, вимагаючи підписати відповідні документи.

Після цього, за словами дівчини, хлопець потрапив до ТЦК міста Хуст, де його били, знущалися, довели до спроби самогубства й лише після цього доправили до лікарні.

У Хустському РТЦК та СП проводять службову перевірку через повідомлення про ймовірну спробу самогубства.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше