Надала окупантам територію складів для розміщення техніки: викрито колаборантку

Автор Ксенія Кайдалова

Служба безпеки викрила ще одну колаборантку під час стабілізаційних заходів у звільнених районах Харківської області, за даними слідства, під час окупації Куп’янського району заступниця директора підприємства, яке спеціалізується на вирощуванні зернових, бобових та олійних культур, побудувала тісні зв’язки з керівною ланкою представників рф.

Від так званої «Временной гражданской администрации Харьковской области» жінка отримала «патент на торговую деятельность, сферу общественного питания, сферы обслуживания населения» зі специфікацією «оптовая торговля зерном, необработанным табаком, семенами и кормами для животных». П’ять відсотків від прибутку, отриманого через реалізацію продукції, «підприємиця» віддавала представникам зс рф.

Як повідомили в прокуратурі Харківської області, підозрювана також надала окупантам територію складів, розташованих у с. Тищенівка, для розміщення техніки військовослужбовців країни-агресорки.

Жінку затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування проводять слідчі СВ Куп’янського районного відділу поліції ГУНП в Харківській області, оперативний супровід — Управління СБУ в Харківській області.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше