Найпопулярніші гаджети Apple 2020 року ®

Автор АТН

Перший рік пандемії значно ускладнив процес виробництва нових товарів, і змінив підхід до проведення їх презентації. Однак корпорації Apple вдалося в короткі терміни адаптуватися до нових умов, перейти на онлайн-формат і навіть презентувати в 2020 році ряд знакових для IT-індустрії гаджетів. Про найпопулярніших з них ми вам зараз розповімо.

AirPods – кращий вибір для меломана

Бездротові навушники Bluetooth Еірподс забезпечують якісне, чітке, приємне відтворення високих і низьких частот без шумів і інших дефектів. Завдяки цьому кожна музична композиція подарує справжнє задоволення.

Гарнітура щільно сидить у вусі і не випадає навіть під час високої активності, що робить їх оптимальним варіантом для занять спортом. Після прослуховування гаджет без проблем можна помістити в спеціальний кейс, який легко поміщається в кишеню брюк.

Аксесуар зручний і простий в експлуатації. Після виймання навушника з вуха відтворення музики автоматично призупиняється, а після повернення його на місце – відновлюється. Двічі торкнувшись, запускається голосовий асистент Siri. Гарнітура сумісна з будь-яким девайсом на базі iOS 10 і новіше, смарт-годинниками на watchOS, а також з ноутбуками і ПК з ОС macOS Sierra.

Чіп W1, виконаний на основі архітектури ARM забезпечує економну витрату заряду батареї. Повністю заряджений гаджет може використовуватися протягом 5 годин. У коробочці для навушників є власна батарея, розрахована на добу експлуатації гарнітури і заряджається від Lightning.

iPhone 11 – стильний, потужний і недорогий

Задня і передня панелі корпусу Айфон 11 виготовлені з високоміцного загартованого скла, а його торці – з алюмінію. Виглядає він досить привабливо і зручно лежить в руці. Смартфон пропонується в білому, червоному, бузковому, жовтому, зеленому і чорному забарвленнях. Одинадцята модель оснащена 6,1-дюймовим екраном Liquid Retina Display, виготовленому за технологією IPS. Він забезпечує якісну передачу зображення з хорошою яскравістю, чіткістю і деталізацією.

«Серце» iPhone 11 – процесор А13 Bionic. Він забезпечує девайсу високу продуктивність, достатню не тільки для вирішення звичайних завдань, а й для тривалої гри в PUBG і інші ресурсомісткі відеоігри. Обсяг ОЗУ становить 4 GB. Розмір внутрішнього накопичувача може становити 64, 128, 256 Gb.

Айфон 12 – найпотужніший сучасний смартфон

Одним з останніх гаджетів, представлених Apple в 2020 році став iPhone 12. Він відрізнявся радикально оновленим «гострим» дизайном. Його корпус теж виготовлений із загартованого скла і алюмінію, але тут застосовується ще й особливе покриття Ceramic Shield, що робить його більш міцним, в порівнянні з попередником. Дванадцятий Айфон оснащений 6,1 дюймовим OLED-дисплеєм, який передає зображення набагато краще екрану iPhone 11.

Апаратною базою Айфон 12 є 5-нанометровий 6-ядерний процесор А14 Bionic. Він наділяє телефон феноменальною продуктивністю. Проведені незалежні тести показують, що за потужністю А14 значно перевершує А13. В цілому він на 20% спритніше свого попередника. 

Також в гаджеті є функція оптичної стабілізації. Все це дає можливість основній камері однаково якісно знімати як вдень, так і вночі. Висока потужність чіпсета А14 дозволила значно вдосконалити нічний режим.

Акумулятор об’ємом 2775 мА/год забезпечує пристрою 17 годин відтворення потокового відео і 11 годин потокових передач. Підтримується магнітна бездротова зарядка MagSafe потужністю 15 Вт, що дозволяє за 30 хвилин заповнити заряд батареї на 50%.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше