Наслідки нічної атаки дронами: на Київщині та Житомирщині пошкоджено цивільні об’єкти, четверо загиблих

Автор Галина Шподарева

На Київщині внаслідок нічної атаки дронів пошкоджено цивільний об’єкт. Наразі відомо про трьох загиблих. Також є пошкодження на Житомирщині. Про це повідомляє Київська ОВА.

Також відомо про 7 поранених. За даними прокуратури, серед постраждалих — 11-річна дитина. Інформацію щодо постраждалих ще уточнюють. Людям надають допомогу, пише Громадське.

На пошкодженому об’єкті працюють підрозділи ДСНС, поліції та решта екстрених служб. Станом на 5:50 пожежу локалізовано.

У ДСНС уточнили, що від атаки постраждало місто Ржищів. Там зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків і триповерховий навчальний корпус професійного ліцею. Сталася пожежа, яку ліквідували о 6:50.

Під завалами, ймовірно, ще перебувають четверо людей. Тривають пошуки.

Наслідки нічної атаки дронами: на Київщині та Житомирщині пошкоджено цивільні об'єкти, четверо загиблих 7

Серед загиблих водій швидкої допомоги, який приїхав на порятунок, повідомили в поліції області. До лікарень доставили понад 20 людей, хоча поранених від атаки семеро.

Поліцейські та рятувальники евакуювали понад 200 людей. Доля ще п’яти людей невідома.

Крім того, на Житомирщині пошкодження зазнав об’єкт інфраструктури. Постраждалих немає. Загалом над областю вночі збили три безпілотники, повідомили в ОВА.

Нічна атака дронів

російські війська вночі 22 березня запустили по Україні 21 дрон «Шахед». Пуски зафіксували з північного напрямку (Брянська область рф). Українські військові збили 16 безпілотників.

Про вибухи та роботу ППО повідомляли на Київщині, Житомирщині та у Хмельницькому. У КМВА заявляли, що всі дрони, які виявили в повітряному просторі навколо Києва, збили.

Наслідки нічної атаки дронами: на Київщині та Житомирщині пошкоджено цивільні об'єкти, четверо загиблих 9

Оновлено 11:00. Число загиблих у Київській області зросло до 4 осіб. Як повідомив голова Нацполіції регіону Андрій Небітов, із 5 поверху зруйнованого гуртожитку дістали тіло 40-річного чоловіка.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше