Обстріли не припиняються: рятувальники виїжджали на три пожежі підряд у Куп’янському районі

Автор Галина Шподарева

6 серпня об 11:48 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що сталася у приватному секторі с. Подоли Куп’янського району. Пожежа була спричинена масованими артилерійськими обстрілами.

На території приватного домоволодіння горіли дрова та господарча споруда, повідомляє пресслужба ДСНС Харківської області.

Обстріли не припиняються: рятувальники виїжджали на три пожежі підряд у Куп'янському районі 7

Площа пожежі склала близько 40 кв.м. До ліквідації пожежі були залучені 3 одиниці техніки та 12 рятувальників. Під час обстрілу загинула жінка 1965 року народження та поранений чоловік 1957 року народження. О 12:36 пожежу було ліквідовано.

Ще протягом години рятувальники Куп’янщини ліквідували 2 пожежі у селах Кучерівка та Петропавлівка.

Також 6 серпня об 11:30 до сектору превентивної діяльності № 1 Куп’янського РВП надійшло повідомлення про те, що росіяни здійснили артобстріл села Путникове, повідомили в ГУНП Харківської області.

Внаслідок ворожого удару пошкоджений приватний будинок. Тілесні ушкодження отримали 65-річний чоловік та 60-річна жінка. Від госпіталізації вони відмовились.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, експерти та вибухотехніки. 

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше