Окупанти штурмують Вовчанськ та Глибоке на Харківщині

Автор Геннадій Семенов

Оперативна інформація станом на 08.00 21.07.2024 щодо російського вторгнення.

На Харківському напрямку ворог продовжував активні дії, загалом відбулося сім бойових зіткнень, повідомляє Генштаб ЗСУ.

Бої точилися в районах населених пунктів Вовчанськ та Глибоке.

На Куп’янському напрямку противник 13 разів атакував позиції наших підрозділів. Сили оборони відбивали штурмові дії біля семи різних населених пунктів. Основні зусилля загарбники прикладали в районах Берестового та Стельмахівки.

На Лиманському напрямку наші війська відбили 11 атак окупантів в неподалік Невського, Макіївки та у бік Лозової.

На Сіверському напрямку Силами оборони також відбито 11 штурмових дій, поблизу Білогорівки, Верхньокам’янського, Спірного, Виїмки та Переїзного.

Окупанти штурмують Вовчанськ та Глибоке на Харківщині 7

На Краматорському напрямку наші воїни зупинили 20 спроб противника прорвати нашу оборону, зокрема, в районах Часового Яру, де відбулась понад половина з цих боєзіткнень, Кліщіївки, Калинівки та Андріївки Донецької області.

На Торецькому напрямку, за підтримки авіації, ворог здійснив 10 атак неподалік населених пунктів Північне, Залізне та Нью-Йорк.

На Курахівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Парасковіївка та Костянтинівка, де ворог 15 разів намагався прорвати оборону наших військ.

Минулої доби загальні втрати російських загарбників склали 1100 осіб. Також наші воїни знешкодили дев’ять танків, 46 бойових броньованих машин, 44 артилерійських системи, засіб ППО, 52 БпЛА оперативно-тактичного рівня, 68 автомобілів та дев’ять одиниць спеціальної техніки.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше