Окупанти завдали авіаударів по Козачій Лопані та Колодязному на Харківщині – Генштаб

Автор Галина Шподарева

Зведення Генштабу ЗСУ станом на ранок 21 червня. 483 доба війни.

Противник зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої. Протягом доби відбулось 40 бойових зіткнень.

На Слобожанському напрямку противник зберігає військову присутність у прикордонних з Україною районах. Завдав авіаударів по Козачій Лопані на Харківщині. Здійснив мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Івашки, Рожковичі, Гур’їв Козачок, Уди, Мар’їно, Висока Яруга, Мороховець, Тернова, Гатище, Вовчанськ, Бударки, Устинівка, Чугунівка, Амбарне, Григорівка на Харківщині.

Окупанти завдали авіаударів по Козачій Лопані та Колодязному на Харківщині – Генштаб 7

На Куп’янському напрямку ворог завдав авіаційного удару по населеному пункту Колодязне Харківської області. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Фиголівка, Дворічна, Западне, Кислівка та Берестове на Харківщині.

Авіація сил оборони за добу завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу противника та 3 – по його зенітно-ракетних комплексах.

Також нашими захисниками було знищено  4 розвідувальних БпЛА противника. 

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 3 пункти управління, 1 район зосередження особового складу та військової техніки, 3 станції РЕБ, 18 артилерійських підрозділів на вогневих позиціях, 1 засіб протиповітряної оборони та ще 6 важливих об’єктів противника.

Детальна інформація по ситуації на інших напрямках – у зведенні Генштабу ЗСУ.

Окупанти завдали авіаударів по Козачій Лопані та Колодязному на Харківщині – Генштаб 9

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше