Окупанти завдали ракетного удару по Дніпру

Автор Галина Шподарева

28 липня здійснили ракетний обстріл Дніпра й влучили у житлову багатоповерхівку та будівлю Служби безпеки України. Про це повідомляє міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Станом на 21:30 за медичною допомогою звернулися троє людей, пише Громадське.

На місці працюють рятувальники та поліціянти. Клименко зауважив, що проводиться поквартирний обхід, людям надають необхідну допомогу.

Доповнено о 21:55. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак зазначив, що росіяни атакували й адмінбудівлю. Там виникла пожежа, яка охопила площу у 100 квадратних метрів.

Доповнено о 21:58. Президент Володимир Зеленський підтвердив, що окупанти влучили у будівлю СБУ. 

Доповнено о 22:21. За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України), повідомляє Офіс Генерального прокурора.

За даними Міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, підтверджена інформація про п’ятьох травмованих. Постраждалі – четверо чоловіків віком від 18 до 53 років та 77-річна жінка. Усім надана медична допомога без госпіталізації. Поквартирний обхід завершено.

Оновлено о 23:24. Через ракетний удар по Дніпру на зараз вже 9 постраждалих, повідомили в Дніпропетровській ОВА. Серед них двоє дітей – 14 та 17 років. У них акубаротравма. Такий же діагноз у двох 20-річних дівчат. Ще п’ятеро з рваними ранами. Це чоловіки від 18 до 53 років і 77-річна жінка. Медики кажуть – всі задовільні. Лікуватимуться вдома.

Окупанти завдали ракетного удару по Дніпру 7

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше