У Вовчанську ДСНСники врятували чоловіка

Протягом доби з 7 липня по 8 липня 2023 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 31 оперативний виїзд, з яких:

13 – на ліквідацію пожеж, 2 з них спричинені обстрілами ворога;

1 – на перевірку після обстрілів;

8 – для надання допомоги населенню;

3 – на чергування;

6 – інші виїзди.

7 липня о 12:49 внаслідок ворожого обстрілу у в селі Чернещина Борівської громади відбулося загоряння приватного гаража. Площа пожежі складала 40 кв.м. На місці події працювали вогнеборці 60-ї ДПРЧ, котрим вдалось загасити вогонь о 14:50. Від ДСНС залучено 2 одиниці техніки та 11 рятувальників.

Біля 17:10 в результаті ще одного ворожого обстрілу сталося загоряння хвойного лісу поблизу села Кучерівка Куп’янського району. До місця виклику направили 2 оперативні відділення рятувальників 14-ї та 44-ї пожежно-рятувальних частин на автоцистернах та 1 аварійно-рятувальний автомобіль. На момент їх прибуття горіла хвойна підстилка лісу на площі близько 3 га. Вже о 18:45 відбулась локалізація пожежі та о 19:50 повна її ліквідація. Рятувальники запобігли розповсюдженню полум’я на приватний сектор, що розташований неподалік хвойного лісу. Жертв та постраждалих немає.

8 липня о 00:14 вогнеборці 47-ї ДПРЧ виїздили на обстеження 9-ти поверхового житлового будинку, що на вулиці Соборній в місті Вовчанську, який було пошкоджено внаслідок чергового ворожого обстрілу. Рятувальники вилучили з квартири пораненого 61-річного чоловіка та передали його працівникам швидкої медичної допомоги.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 80 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Похожие новости

Під Харковом горіли склади на площі 1500 кв. метрів

У Харкові горіла багатоповерхівка: ДСНС-ники врятували п’ятьох людей

У Харкові понад 7 годин гасили пожежу на підприємстві

Ми використовуємо cookies! Читати більше