Правоохоронці встановили особи двох російських злочинців, причетних до зґвалтування жінки під час окупації Харківщини

Автор yelyzaveta

Служба безпеки зібрала докази ще одного воєнного злочину російських загарбників проти мирних жителів на сході України. У результаті слідчих дій встановлено ще один факт зґвалтування жінки окупантами під час захоплення одного з населених пунктів на Харківщині.

Про це повідомив речник УСБУ в Харківській області Владислав Абдула.

Раніше фігурантам вже оголошувалась підозра за аналогічні злочини.

Встановлено, що злочинці входили до складу 3-ї мотострілецької дивізії  20 загальновійськової армії західного військового округу зс рф. Одним із них був командир 99 самохідного артилерійського полку полковник Ахмеров Еміль, інший – водій 752 мотострілецького полку – Констянтин Шляпніков.

Правоохоронці встановили особи двох російських злочинців, причетних до зґвалтування жінки під час окупації Харківщини 7

Навесні минулого року зловмисники обходили будинки та перевіряли осіб, які там проживали. У одному із таких будинків водій запропонував жінці вступити у сексуальний зв’язок з його командиром, на що отримав відмову.

Пізніше злочинці повернулись до того ж будинку уже в стані алкогольного сп’яніння. Вони приставили до скроні батька зброю та погрожували розстрілом, таким чином рашисти змусили доньку піти з командиром до будинку.

Окупанти зачинили усіх інших членів сім’ї у підвалі і водій мав слідкувати за тим, аби ніхто не вийшов. Тим часом інший злочинець, користуючись тим, що жінка не могла чинити опір, здійснив насильницькі дії з метою зґвалтування.

За даними Харківської обласної прокуратури, заочно повідомлено про підозру двом російським військовим за фактом порушення законів та звичаїв війни, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 438 КК України).

Правоохоронці встановили особи двох російських злочинців, причетних до зґвалтування жінки під час окупації Харківщини 9

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше