Продавав наркотичні засоби на Харківщині: чоловіку загрожує до 10 років за ґратами

Автор Геннадій Семенов

Слідчі Харківщини повідомили про підозру чоловіку, який продавав наркотичні засоби.

Про це повідомляє пресслужба поліції Харківської області.

Зловмисник перебував на обліку в рамках замісної підтримувальної терапії для хворих з наркотичною залежністю щонайменше в трьох медичних закладах Харківської області.

Наркотичні засоби, які він отримував під час лікування, він реалізовував мешканцям Чугуївського району. Працівники поліції встановили, що в грудні минулого року та лютому цього року 39-річний чоловік продав місцевим мешканцям таблетки «метадону», отримані в рамках замісної терапії.

Продавав наркотичні засоби на Харківщині: чоловіку загрожує до 10 років за ґратами 7

Під час санкціонованого обшуку у нього вилучили згортки з таблетками «метадон» та документацію на його отримання в різних центрах.

Речові докази направлені для проведення експертного дослідження. Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Чугуївського районного управління поліції повідомили чоловіку про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

За вчинення злочинів підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі.

9 січня суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше