Рашисти воюють під наркотиками та алкоголем

Напередодні в Харківському районі 92-га механізована бригада та військовослужбовці харківського гарнізону знищили ворожих розвідників, зокрема і командира роти. Бійці цієї ж 92-ї бригади узяли в полон 17 окупантів, 15 з яких мобілізовані з так званих днр/лнр.

Наші військові відзначають зубожіле екіпірування бійців з недореспублік, у декого з них – стан наркотичного та алкогольного сп’яніння і повну деморалізацію. Про це повідомив голова ХОВА Олег Сінєгубов.

Сьогодні у ранковы зведенні Генштаба ЗСУ було відмічено, що комплектування підрозділів, що мають суттєві втрати під час ведення бойових дій з силами оборони, внаслідок браку кваліфікованих кадрів, противник здійснює особовим складом з низькими моральними якостями та особами схильними до зловживання наркотичними речовинами і алкоголем.

Більш того, військовополонені рф свідчили, що їх змушують перед наступом приймати промедол, наркотичний анальгетик, який використовується як знеболювальне, але може використовуватись як наркотик, додає ейфорії, знімає почуття страху, викликає залежність.

Похожие новости

У Харкові патрульні затримали п’ять громадян з наркотиками

У Харкові в двох наркоділків вилучили психотропів на 300 тис. грн

На Харківщині за збут синтетичних наркотиків затримано чоловіка

Ми використовуємо cookies! Читати більше