Шестеро загиблих, 69 поранених: пошуково-рятувальна операція у Кривому Розі завершена

Рятувальники завершили розбирання завалів на місці ракетних ударів по багатоповерховому будинку та навчальному закладу у Кривому Розі. Внаслідок російського обстрілу постраждало 75 людей: 6 загинуло та 69 поранено.

Про це повідомив Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

«Станом на цей час відомо про шістьох загиблих, і серед них – дитина: дівчинка, її звали Дарʼя. Їй було лише десять років. Шістдесят дев’ять людей постраждали. Десятки зараз у лікарнях. Серед них є й ті, хто в тяжкому стані. Усім надається необхідна допомога. І я дякую кожному й кожній, хто бореться за життя людей!», сказав у своєму вечірньому відеозверненні Володимир Зеленський.

Врятовано трьох осіб, серед яких 10-річна дитина. До поліції надійшло 177 заяв від потерпілих. Психологи ДСНС на місцях влучань надали допомогу близько 100 містянам.

За процесуального керівництва Криворізької центральної окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України). 

Похожие новости

Обстріл Кривого Рогу: один загиблий, 35 постраждалих (оновлюється)

11 загиблих, 28 поранених: наслідки нічної атаки на Кривий Ріг (оновлено)

Окупанти вкотре вдарили по Кривому Рогу

Ми використовуємо cookies! Читати більше