Строк подання заявок на отримання 6500 гривень “єПідтримки” закінчується

Кабінет міністрів до 31 березня обмежив термін подання заявок на отримання допомоги в рамках “єПідтримки”.

Про це йдеться в постанові від 24 березня 2022 року №353.

“Встановити, що останнім днем ​​подання запитів (заявок) для отримання допомоги у рамках програми “єПідтримка” є 31 березня 2022 року”, – йдеться у ухвалі.

Як повідомлялося, у зв’язку з повномасштабним вторгненням Росії в Україну Кабмін 7 березня затвердив перелік областей, мешканці яких можуть одержати одноразову допомогу у розмірі 6,5 тис. грн.

Програма розповсюджується на регіони, де продовжуються бойові дії: Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Київська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська та Чернігівська області, а також Київ.

Такі виплати можуть отримати наймані працівники, за яких сплачено ЄСВ, а також фізособи-підприємці всіх груп, які подали податкову звітність за 2021 рік або за четвертий квартал 2021 року. Щоб отримати виплату, людина має працювати за умов трудового договору, гіг-контракту чи іншого цивільно-правового договору.

Уряд направив на ці цілі 21,45 млрд грн., що дозволяє виплатити по 6,5 тис. грн. для 3,3 млн осіб. Кошти держпідтримки можна витратити без обмежень.

Ми використовуємо cookies! Читати більше