У Золочеві відновлюють соціальний гуртожиток (відео)

Автор Геннадій Семенов

Будівлю гуртожитку в Золочеві було пошкоджено торік внаслідок ворожих обстрілів. До повномасштабного вторгнення тут мешкали 50 родин-переселенців.

Внаслідок влучення ворожих артснарядів у будівлі соціального гуртожитку було вибито вікна, пошкоджено паркан та вщент знищено стіну, повідомляє ХОВА.

У Золочеві відновлюють соціальний гуртожиток (відео) 7

«Нині на об’єкті тривають відновлювальні роботи. Внутрішньо переміщені особи, які туди бажають заселитися, це жителі самої Золочівщини, які залишилися без житл. Вони дуже розраховують на цей соціальний гуртожиток», – зазначив заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов.  

Гуртожиток відновлюють коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії та місцевого бюджету. Загальна вартість робіт складає 3,9 мільйона гривень.  

У Золочеві відновлюють соціальний гуртожиток (відео) 9

«Два роки тому ми зробили ремонт у цьому гуртожитку за сприяння німецького проєкту GIZ. А торік російські окупанти знищили все, що ми робили. Зараз докладаємо зусиль, щоб усунути наслідки збройної агресії і люди змогли якнайшвидше сюди заселитися», – розповів начальник Золочівської селищної військової адміністрації Віктор Коваленко.    

Будівельники майже «з нуля» переклали частину стіни та міжкімнатні перекриття. Зараз тривають внутрішні роботи та монтаж вікон.    

У Золочеві відновлюють соціальний гуртожиток (відео) 11

«У деяких місцях доводилося працювати дуже обережно, адже плити перекриття майже не трималися. Вже доходимо до відновлення фасаду. В приміщеннях викладаємо плитку, лінолеум та штукатуримо», – пояснив виконроб підрядної фірми Сергій Козоріз.

За планом роботи в соціальному гуртожитку мають завершити в кінці вересня.

У Золочеві відновлюють соціальний гуртожиток (відео) 13

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше