В Білорусь доставили іранські дрони-камікадзе: західні регіони України у

Автор Галина Шподарева

Росія доставила в Білорусь іранські дрони-камікадзе для атак на західні регіони України.

Про це повідомили у Регіональному управлінні Сил територіальної оборони «Захід», пише УНІАН.

За даними джерел, іранські безпілотники доставлені на аеродром «Лунінець». Мова йде про, щонайменше, 20 дронів-камікадзе «Шахід-136» та пункти управління до них.

Від Лунінця до кордону з Рівненщиною всього 55 кілометрів. Не виключено, що вже найближчим часом іранські дрони атакуватимуть західні, або центральні регіони України. Важливо не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Раніше стало відомо, що іранські дрони-камікадзе Shahed-136 дуже гучні – звук, які вони видають, схожий на той, який чути під час роботи бензопили чи мотору мопеда. Ці безпілотники летять дуже низько, тому їх досить складно впіймати силам Протиповітряної оборони України.

У середині серпня з’явилися відомості, що іранська влада продала росії тисячу дронів.

Рф 23 вересня вперше атакувала іранськими безпілотниками-камікадзе Одесу, два дрони у припортовій зоні зруйнували адмінбудівлю, були пошкоджені чотири житлових будинки. Через ворожу атаку загинули дві особи.

У ніч на 5 жовтня окупанти атакували дронами-камікадзе Білу Церкву Київської області. Було зафіксовано шість влучань, пошкоджена інфраструктура міста, постраждала одна людина.

7 жовтня вороги вперше атакували беспілотниками Запоріжжя. За попередніми відомостями, постраждала й госпіталізована одна особа.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше