В Ізюмському районі тимчасово зміниться рух через річку Сіверський Донець

Автор Геннадій Семенов

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на тимчасовій мостовій переправі через річку Сіверський Донець по вулиці Суходольській (поряд зруйнованого мосту) тимчасово зупиниться рух автомобільного транспорту на ділянці дороги від перехрестя вулиць Суходольської та Європейської до перехрестя вулиць Пам’яті та Харківської.

Заходи триватимуть з 06:00 03 вересня до 23:00 05 вересня, повідомляє поліція Харківської області.

Легкові транспортні засоби та вантажні транспортні засоби вагою до 10 тонн будуть направлятися через вулицю Стадіонну на тимчасову мостову переправу з виїздом на вулицю Пам’яті та вулицю Харківську.

Транспортні засоби вагою більше 10 тонн, що рухаються по автомобільній дорозі державного значення М-03 в напрямку міста Слов’янська, будуть перенаправлятися в об’їзд по маршруту: село Оскіл – село Яцьке – село Олександрівка – село Студенок з подальшим виїздом на автомобільну дорогу державного значення М-03.

Транспортні засоби вагою більше 10 тонн, що рухаються по автомобільній дорозі державного значення М-03 в напрямку міста Харкова, будуть перенаправлятися в об’їзд по маршруту: автодорога Р-79 з виїздом на автодорогу Р-51 в напрямку міста Харкова.

Ізюмське районне управління поліції просить водіїв врахувати тимчасові зміни та, по можливості, знизити інтенсивність руху автомобільного транспорту, обираючи інші маршрути пересування.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше