В Кримський міст міг влучити «шахед», який рф запускала по Україні – Братчук

Автор Геннадій Семенов

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України утримуються від коментарів щодо пошкодження Кримського мосту.

В Кримський міст міг влучити «шахед», який росіяни запускали по території України. Про це заявив речник Української добровольчої армії «Південь» Сергій Братчук в ефірі телемарафону, повідомляє УНІАН.

В Кримський міст міг влучити «шахед», який рф запускала по Україні – Братчук 7

Братчук також зазначив, що версія про те, що Кримський міст «втомився« має право на існування. Він нагадав, що міст будувався дуже швидко, з порушенням відповідних будівельних правил.

В Кримський міст міг влучити «шахед», який рф запускала по Україні – Братчук 9

При цьому наголосив, що на міст були великі навантаження, оскільки через нього щодня перевозилась велика кількість важкої техніки російської армії та її особового складу для війни в Україні.

В Кримський міст міг влучити «шахед», який рф запускала по Україні – Братчук 11

Фото з місця можливого вибуху на Кримському мосту масово публікують телеграм-канали.

Ні експерти, ні українське військово-політичне керівництво не приховували, що руйнування Кримського мосту буде важливою частиною деокупації півострова.

В Кримський міст міг влучити «шахед», який рф запускала по Україні – Братчук 13

Інший шлях забезпечення південного угрупування російських окупантів – так званий «сухопутний коридор» через Маріуполь, Мелітополь і Бердянськ – вже давно під загрозою перерізання з боку ЗСУ.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше