Внаслідок авіаудару по телевежі на Рівненщині загинули 9 людей

Вранці 14 березня у Рівненській області дві ракети влучили в телевізійну вежу та адміністративне приміщення біля неї в селі Антополь. Внаслідок цього загинули 9 людей, ще 9 громадян постраждали. Під завалами все ще є люди, повідомляє hromadske.ua із посиланням на голову Рівненської обласної військової адміністрації Віталія Коваля.

Начальник Головного управління ДСНС у Рівненській області Юрій Корецький розповів, що орієнтовно о 5:25 рятувальникам надійшло повідомлення про ракетний обстріл у селищі Антопіль. Перші фахівці прибули на місце події за 8 хвилин.

«Через деякий час працювали 90 рятувальників управління та 15 одиниць техніки. Також було залучено 130 осіб і 30 одиниць техніки аварійно-рятувальних служб цивільного захисту. Наразі аварійно-рятувальні роботи продовжуються», – розповів він.

Голова ОВА каже, що спільними зусиллями вдалося відновили мовлення в північних районах області через кабельну мережу. Доступ надали оператори інтернет-зв’язку.

«Радіостанції місцевих мовників вийшли в етер. Розуміємо, що такими заходами Рівненщину та всю Україну не зупинити, і доступ до важливої публічної та відвертої інформації в населення буде», – додав він.

Похожие новости

На Харківщині відновили цифрове мовлення Т2

Пілота рф, який бомбардував Харків, звільнили від ув’язнення та готують для обміну

12 років за ґратами проведе російський льотчик, який бомбардував Харківську телевежу (відео)

Ми використовуємо cookies! Читати більше