За добу на Харківщині загинули дві людини внаслідок побутових пожеж

Протягом доби з 25 по 26 листопада рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 17 оперативних виїздів, з яких:

6 – на ліквідацію пожеж;

4 – на допомогу населенню;

2 – на чергування;

5 – інші виїзди.

Протягом доби пожеж, спричинених ворожими обстрілами, не зафіксовано. Проте внаслідок побутових пожеж загинули дві людини.

25 листопада о 6:44 на номер 101 надійшло повідомлення про пожежу у приватному будинку в Ізюмі на вул. Михайла Петренка. До місця події негайно виїхали 2 оперативні відділення ДСНС з Ізюма та Луганщини. На момент прибуття рятувальників в одній з кімнат будинку горіли домашні речі та меблі на площі 10 кв. м. В сусідній кімнаті вони виявили тіло загиблого господаря, 1963 року народження. О 7:00 пожежу вдалося локалізували та о 8:25 остаточно приборкати. За попередніми даними, причиною виникнення загоряння могло стати коротке замкнення електромережі.

О 8:35 в селі Чемужівка Чугуївського району трапилась друга пожежа у приватній оселі, що забрала життя. На момент прибуття рятувальників її площа склала близько 15 кв. м. В одній з кімнат горів диван та домашні речі. Під час проведення розвідки рятувальники виявили тіло загиблого господаря, 1960 року народження. На місці події працювало одне оперативне відділення 58-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вони локалізували вогонь вже о 8:50, а остаточно ліквідували о 9:40. За попередніми даними, причиною виникнення займання стало необережне поводження з вогнем під час паління.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 113 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Похожие новости

Нічна пожежа у Харкові: загинув чоловік, літню жінку врятували

У Харкові на пожежі загинув чоловік, двох людей врятували

В Харківській області на пожежі загинув чоловік

Ми використовуємо cookies! Читати більше