Застрелив дружину та доньку: у Харкові затримано підозрюваного в подвійному вбивстві

Автор Галина Шподарева

У Харкові затримали підозрюваного в подвійному вбивстві: за даними правоохоронців, чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку.

Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

За даними слідчих, 24 квітня ввечері підозрюваний прийшов до свого будинку у Харкові, де перебувала його 46-річна дружина та 28-річна донька.

Між подружжям часто виникали сварки. Чоловік систематично зловживав азартними іграми. Через програші постійно сварився з дружиною, вчинював відносно неї домашнє насильство, вимагаючи гроші. Вкотре програвши велику суму, він знову почав ображати жінку та нецензурно лаятись.

Застрелив дружину та доньку: у Харкові затримано підозрюваного в подвійному вбивстві 7

Проте на цей раз сварка закінчилась трагічно. Чоловік взяв мисливську рушницю та застрелив дружину. В цей час з кімнати вибігла донька, він перезарядив рушницю та вбив і її. Після цього він втік з будинку.

25 квітня правоохоронці затримали чоловіка в порядку ст. 208 КПК України. Він переховувався на горищі одного з гуртожитків у Харкові. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Раніше чоловік вже притягувався до відповідальності за домашнє насильство стосовно своєї дружини.

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури м. Харкова чоловіку повідомлено про підозру в умисному вбивстві двох осіб (п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України), повʼязаному з домашнім насильством.

Застрелив дружину та доньку: у Харкові затримано підозрюваного в подвійному вбивстві 9

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше