Знайшлась пропажа: затримано Медведчука

На офіційній сторінці Володимира Зеленського в Instagram опубліковано фото втомленого Медведчука у камуфляжі та текст «Проведено спецоперацію завдяки СБУ. Молодці. Деталі згодом».

Перша реакція Кремля на інформацію про затримання Віктора Медведчука від прессекретаря президента росії Дмитра Пескова: «Фото з ніби-то затриманим Медведчуком треба перевіряти у зв’язку в великою кількістю фейків».

Як повідомляє УНІАН із посиланням на очільника СБУ Івана Баканова, Медведчук одягнув форму ЗСУ, щоб замаскуватися від правоохоронних органів. Однак у Службі безпеки не уточнювали, де переховувався кум Путіна.

«Дякую усім співробітникам СБУ, зокрема, слідчим і контррозвідникам української спецслужби, які, виконуючи доручення Президента України Володимира Зеленського, довели свій професіоналізм і провели цю блискавичну та небезпечну багаторівневу спецоперацію із затримання поки що народного депутата Медведчука. Жоден зрадник не уникне покарання і буде відповідати за Законом України. За всією строгістю, за всі злочини сьогодення, до яких призвели його особисті дії в тому числі», – зазначив Баканов.

Довідка. Медведчук підозрюється у держзраді і до початку повномасштабного вторгнення Росії перебував під домашнім арештом. Напередодні атаки росіян з’явилась інформація про таємний виїзд дружини члена ОПЗЖ Оксани Марченко до Білорусі.

Невдовзі втік і сам Медведчук.

У слідства було кілька оперативних версій, де може переховуватися кум Путіна, повідомляла Венедіктова. Глава ОГП заявляла, що не розкриває деталі пошуків Медведчука, тільки підтвердила, що задля цього залучили спеціальну групу.

Похожие новости

В Україні дозволили тимчасово вилучати автомобілі без понятих: перші подробиці

В Харкові затримали вуличного грабіжника

На Харківщині ледь не щодня затримують російських військових

Ми використовуємо cookies! Читати більше