Зруйновані будинки, один травмований: ситуація на Харківщині за добу

Автор Галина Шподарева

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Гур’їв Козачок, Гатище, Вовчанськ, Бочкове, Бударки, Амбарне та інші.

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

23:20 під ракетним обстрілом з С-300 було смт Малинівка Чугуївського району. Влучання на територію підприємства. Пошкоджені ворота, вікна та двері будівлі. Постраждалі відсутні.

21:20 відбувся ворожий обстріл села Новоосинове Куп’янського району з РСЗВ. Внаслідок якого пошкоджено приватне домоволодіння. Обійшлося без постраждалих.

20:20 у Вовчанську внаслідок обстрілу з РСЗВ пошкоджено приватний будинок. Постраждалих немає.

12:45 у селі Лук’янці Харківського району відбувся ворожий артобстріл, внаслідок якого зруйновано приватний будинок. Також без постраждалих.

8:00 у селі Новоосинове Куп’янського району внаслідок ворожого обстрілу з РСЗВ пошкоджено будівлю котельні, два приватні будинки, будинок культури. Травмований 62-річний чоловік, без госпіталізації.

За минулу добу на Куп’янському напрямку ворог здійснив 3 безуспішні атаки в районі Синьківки.

Упродовж доби на Харківщині зведені групи вибухотехніків провели розмінування 46,61 га території, знищили 338 вибухонебезпечних предметів.

За добу евакуйовано 8 дітей з родинами. На сьогодні евакуйовано з двох громад 144 дитини: Вільхуватської – 36; Великобурлуцької – 108.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше