Республіканець Майк Джонсон став новим Спікером Конгресу США

Автор Геннадій Семенов

Президент США Джо Байден привітав конгресмена Майка Джонсона, якого у середу, 25 жовтня, обрали спікером Палати представників Конгресу США.

За Джонсона з першого разу проголосували всі без виключення присутні республіканці, повідомляє Кореспондент із посиланням на Bloomberg.

«Хоча Джонсон раніше скептично ставився до допомоги Україні, він сказав, що він відкритий для переговорів щодо запиту Байдена щодо додаткового фінансування для допомоги країні в контрнаступі проти росії», – йдеться у матеріалі видання.

Байден нагадав, що раніше підтвердив готовність працювати з будь-яким спікером нижньої палати Конгресу незалежно від того, яку партію він представляє.

Байден додав, що протягом обрання Палатою представників спікера підготував «історичний пакет додаткового фінансування, який зміцнює наші двопартійні інтереси національної безпеки в Ізраїлі та Україні, захищає наші кордони та інвестує в американський народ».

Президент США підкреслив, що ці пріоритети були схвалені лідерами обох партій.

І зараз потрібно діяти швидко, щоб задовольнити потреби США в галузі національної безпеки і уникнути урядового шатдауну через 22 дні.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше