Як без відмови отримати кредит онлайн? ®

Автор Ксенія Кайдалова

Гроші можуть терміново знадобитися у різних ситуацій. Щоб не марнувати час на марне очікування та можливі відмови у банках, краще відразу звернутися до мікрофінансової організації. Невелику суму можна отримати за лічені хвилини й відразу розв’язати нагальні питання.

Що таке МФО?

Це небанківські установи, які спеціалізуються на видачі позик. Отримати в середньому можна до 15-25 тисяч гривень на персональні потреби. Термін користування наданими коштами зазвичай обмежується 1 місяцем. Серед розповсюджених запитів – навчання, покупка техніки, лікування, гроші до зарплати тощо. 

Діяльність МФО також регулюється законом. Компанія обов’язково повинна мати ліцензію, тобто дозвіл від Національного банку України. Перед видачею грошей укладається договір, в якому прописано комісію за користування позикою, графіки повернення, штрафи за несвоєчасну сплату тощо.

Як вибрати кредитну установу?

Якщо вирішили брати кредит вперше, краще знайти компанії на перевіреному ресурсі, наприклад, https://www.ipay.ua/ua/kredyty-online. Там зібрані лише МФО, які мають ліцензії. До того ж коротко наведені умови видачі й погашення.

Зверніть увагу на:

  1. Суму кредитування.
  2. Терміни, на який дають гроші.
  3. Відсоток, що необхідно сплатити за користування позикою.
  4. Зручність повернення.
  5. Швидкість ухвалення рішення.
  6. Документи, які потрібні від користувача.

Новим клієнтам більшість організацій дають невеликі суми на короткий термін під мінімальний відсоток. 

Як взяти швидкий кредит?

Навпроти кожної установи є велика кнопка «Оформити», яка переадресує на сайт кредитора. Там можна отримати більше інформації та безпосередньо гроші. Для цього: 

  1. Уважно заповніть всі пункти заявки: ПІБ, вік, дані паспорта, інформацію про місце роботи.
  2. На вимогу кредитора сфотографуйтеся з документами чи відправте сканкопії.
  3. У деяких випадках просять контакти роботодавця чи знайомих, які можуть підтвердити вашу особистість.
  4. Дочекайтесь рішення. Більшість МФО ухвалюють заявки на отримання цілодобово без вихідних.
  5. Ознайомтесь з договором. 
  6. Верифікуйте свою платіжну картку. З неї тимчасово спишеться від 1 до 3 гривень. Натомість прийде смс з перевірковим кодом, який необхідно ввести у спеціальному полі. На цей платіжний засіб зарахують кошти.
  7. Отримайте позику.

Кому можуть відмовити у видачі мікрокредиту?

МФО практично не відмовляють заявникам. Позитивне рішення ухвалюють навіть:

  • Позичальникам з поганою кредитною історією. Банк автоматично заблокує видачу кредиту. Мікрофінансова організація не надсилає запит у Бюро кредитних історій. Проте своєчасне повернення мікропозик поступово підвищить ваш рейтинг.
  • Без довідки про доходи та офіційного працевлаштування. Але варто розрахувати свої фінансові можливості для своєчасного повернення.
  • Студентам, пенсіонерам та жінкам у декретній відпустці. Головні умови, які висувають кредитори – це вік від 18 років, наявність документів та банківської картки. 

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше