Як обрати МФО в Україні та взяти кредит вигідно? ®

Автор Ксенія Кайдалова

МФО – це мікрофінансові компанії, які надають українцям позику на невелику суму та термін. МФО не є банківськими установами, але вони також можуть допомогти, коли у людини виникають труднощі з грошима. 

За останні 10 років популярність мікрокредитних організацій в Україні сильно зросла. Вважається, що кожен п’ятий громадянин країни вже подавав заявку в МФО.  Через великий попит майже щомісяця з’являються нові сервіси кредитування. Обрати надійний та безпечний варіант для отримання грошей важко, але ми розповімо, на що треба звертати увагу.

Як знайти кредитну компанію?

Щоб взяти безпечний та вигідний кредит онлайн на карту в Україні, можна скористатися порадами знайомих, або послугами сервісу Leanloan. Це великий онлайн каталог, в якому зібрано інформацію про мікрофінансові установи. На сайті можна швидко знайти популярні пропозиції від МФО України та зручно порівняти умови. 

Всі компанії, що представлені на сторінках сайту, працюють відповідно до законодавства нашої держави. Співпрацювати з ними безпечно та надійно.

Щоб швидко знайти відповідні умовам кредитні установи, потрібно вказати суму та встановити фільтри для пошуку. Система за кілька секунд знайде мікрофінансові організації, які відповідають вашим умовам. 

Критерії вибору МФО

Обираючи компанію, де ви зможете взяти швидкий та безпечний кредит онлайн, потрібно враховувати наступне:

  1. Юридична інформація. На сайті кредитної компанії повинна бути ліцензія, свідоцтво про реєстрацію та фінансова звітність останніх років. Це є гарантом того, що МФО діє законно.
  2. Якість сайту. Сервіс, який працює давно та планує працювати далі, завжди має зручний та інформаційно наповнений сайт. Не радимо користуватися послугами компаній, які з’явились недавно та не мають якісного сайту.
  3. Служба підтримки. Перед тим, як брати кредит в МФО, перевірте способи зв’язку та роботу менеджерів підтримки. Можна поставити їм запитання онлайн чи телефоном.
  4. Умови кредитування. До оформлення заявки варто дізнатися про можливі додаткові комісії, приховані платежі та наслідки прострочення.
  5. Кредитний договір. Варто прочитати договір до оформлення позики, бажано, щоб його було розміщено на сторінках сайту.

Також можна знайти відгуки про роботу компанії на сторонніх сторінках, але частина їх зазвичай робиться на замовлення. 

Як гарантовано отримати кредит?

Мікрофінансові компанії характеризуються високою імовірністю схвалення заявки, отримати позику можуть всі повнолітні громадяни України. Соціальний статус, рівень доходів та наявність офіційного працевлаштування не мають значення. 

Але якщо ви переживаєте, що кредит не дадуть, або вже отримали відмову, радимо дослухатися до наших рекомендацій.

  1. Обирайте компанію, вимогам якої ви відповідаєте. Наприклад, людям з поганою фінансовою репутацією варто обирати установи, які видають кредит з поганою історією. Про це зазвичай написано на головній сторінці сайту.
  2. При першому зверненні вказуйте невелику суму та термін позики, такі кредити видають частіше.
  3. Перевіряйте заявку на наявність помилок, вони часто стають причиною відмови.
  4. Надавайте кредитору лише достовірну інформацію, дані перевіряються.
  5. Перед тим, як взяти новий кредит, внесіть обов’язкові платежі по чинним та закрийте прострочення. 

Також радимо подавати заявку одразу в декілька організацій – так імовірність отримати позику онлайн на карту буде більша.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше