Компанія «Венкон» – найкраще місце для інженерних рішень ®

Автор Галина Шподарева

Облаштування будинків, квартир, складів, промислових та виробничих об’єктів змушує замовляти спеціальні системи, техніку та обладнання. Комусь потрібно облаштувати систему вентиляції, інші хочуть встановити кондиціонер чи систему для очищення води. Все це є в інтернет-магазині «Венкон», де представлений великий поділ на категорії для зручності вибору.

Кожна товарна позиція доповнюється докладним описом та характеристиками, параметрами сумісності та фотографіями для наочної оцінки. Зручна та продумана структура сайту vencon.ua дозволить за лічені хвилини відшукати необхідне рішення. Але з будь-яких питань можна розраховувати на допомогу від консультантів магазину.

Каталог товарів

Основний поділ формується залежно від сфери застосування конкретних інструментів чи обладнання:

  1. Кондиціювання. Спліт-системи, моноблочні конструкції, мультиспліт-системи, промислові кондиціонери, теплові насоси та багато іншого;
  2. Вентиляція. Рекуператори, побутові та промислові вентилятори, кухонні витяжки, димарі, автоматика для систем вентиляції;
  3. Опалення. Обігрівачі, опалювальні котли, радіатори, тепла підлога, каміни, циркуляційні насоси;
  4. Водопостачання. Водонагрівачі, змішувачі, сонячні колектори;
  5. Очистка води. Фільтри, промислові системи, система зворотного осмосу, додаткове обладнання та комплектуючі.

Крім того є категорії побутової техніки, обладнання для очищення та зволоження повітря, сантехніка, електротехніка, елементи для розумного будинку та інструменти. Залежно від обсягу замовлення чи наявності акцій доступні знижки, а постійні покупці за будь-яких умов їх отримають. Це гарантія формування доступної ціни на весь асортимент.

Набір послуг від фірми «Венкон»

Окрім продажу необхідних товарів надається ряд важливих послуг:

  • встановлення бойлерів, кондиціонерів, рекуператорів та електричних котлів;
  • алмазне свердління;
  • встановлення та монтаж систем зворотного осмосу;
  • сервіс бойлерів та кондиціонерів.

Попередньо фахівці одержують технічне завдання, після чого підбирається оптимальний варіант для роботи, видається технічний план, а також якісно монтується обладнання. Завдяки такому підходу є можливість бути впевненим у надійності товару та якості його роботи одразу після встановлення.

Набір інжинірингових послуг дозволить позбавити себе проблеми з обслуговування тих чи інших систем. Це вкрай важливо для офісів та бізнесу загалом, коли часу на пошуки майстрів не так багато.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше