Meest Пошта: швидке доставлення посилок в Ізраїль з України ®

Автор Галина Шподарева

У 2024 році користувачі поштового сервісу Meest можуть відправляти речі друзям і близьким, які проживають в Ізраїлі. Терміни доставлення не перевищують 10 робочих днів, а завдяки трекінгу можна не хвилюватися за стан посилки, відстежуючи онлайн її шлях до адресата. Страхування дає змогу швидко й безпечно відправити посилку в Ізраїль з упевненістю в цілісності речей. Meest Пошта надає користувачам гарантії. Служба підтримки працює 24/7, тому в разі виникнення запитань можна звертатися до кваліфікованих менеджерів сервісу.

Що потрібно знати, перш ніж відправляти посилку з України в Ізраїль?

Плануючи надіслати речі, потрібно ознайомитися з вартістю послуги, митними правилами, порядком оформлення доставлення. В Meest Пошта діють фіксовані тарифи на міжнародні перевезення речей. Ознайомитися з ними можна на сайті сервісу. Розрахувати вартість послуги допоможе калькулятор. Щодо розмитнення, діють такі правила:

  • 75 $ – ліміт на одне відправлення без сплати мита;
  • 1 000 $ – максимальна вартість однієї посилки;
  • 20 кг – найбільша допустима вага.

Щодо параметрів посилки, тут теж діють обмеження: розмір не має перевищувати 50х50х50 см. Відправляючи речі в Ізраїль, варто пам’ятати, що доставлення відбувається за адресою, тобто до дверей адресата. За прибуття посилки в кінцеву точку в Ізраїлі відповідає компанія EXELOT.

Доступні способи оформлення посилки в Meest Пошта

Сервіс пропонує скористатися мобільним застосунком, сайтом або відвідати відділення, щоб відправити посилку в Ізраїль. Достатньо завантажити застосунок з Google Play чи App Store та зробити кілька простих кроків:

  1. Вказати дані про адресанта й адресата.
  2. Оплатити доставлення.
  3. Принести посилку у відділення самостійно чи за допомогою кур’єра.
  4. Відстежувати шлях доставлення через трекінг.

Оформлення посилки на сайті відбувається так само.

Якщо поряд із домом чи роботою знаходиться відділення Meest, достатньо:

  1. Принести посилку.
  2. Оформити відправлення самостійно чи за допомогою менеджера відділення.
  3. Сплатити зручним способом.

У разі виникнення запитань варто зв’язатися з фахівцем телефоном або в чаті на сайті Meest Пошта. Можна отримати достовірні відповіді щодо вимог до пересилання певних речей, пакування, оформлення рекламацій тощо. Завдяки перевагам поштового сервісу Meest відправити посилку в Ізраїль експрес легко. Компанія гарантує якісне та швидке транспортування в цю та інші країни світу.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше