Сироватка для росту вій®

Автор Галина Шподарева

Густі довгі вії здавна вважаються атрибутом краси і предметом гордості, підкреслюють очі і додають образу жіночності. Чи можливо зміцнити вії, збільшити об’єм і довжину природними засобами без нарощування чи туші? Чи існують дієві засоби догляду за віями і чи справді працює сироватка для росту вій?

Що впливає на красу і здоров’я вій?

Як і волосся загалом, наші вії мають здатність рости і оновлюватись. Вік волосинок – 2-3 місяці. Періодично війки випадають, а на їхньому місці виростають нові. Ми цього зазвичай не помічаємо, адже процес випадіння одразу супроводжується ростом нових волосинок. Проте з віком або ж внаслідок інших чинників вії можуть уповільнювати свій ріст, ставати менш пухнастими, густими і довгими. Тобто війки випадають швидше, ніж встигають вирости нові.

Сироватка для росту вій® 3

Які чинники негативно впливають на ріст вій?

  • Нестача вітамінів.
  • Запальні захворювання очей. При перших ознаках слід звернутися до лікаря.
  • Шкідливі звички, незбалансоване харчування.
  • Сухість повітря, вітер, надто висока чи низька температура повітря.
  • Жорстка вода.
  • Алергени.
  • Протермінована чи неякісна доглядова або ж декоративна косметика.
  • Часті завивки, нарощування, перманентний макіяж. Хімічні складники фарбників, клеїв, механічне пошкодження повіка та волосяних цибулинок негативно впливають на ріст і якість вій.

Про проблему можуть сигналізувати лущення шкіри повік, свербіж, почервоніння, сльозіння очей, рідшання вій.

Найперші дії – проаналізувати і прибрати шкідливі чинники. І, звісно ж, вжити заходів для виправлення ситуації.

  • Після вмивання, а також перед виходом на вулицю наносити навколо очей захисний зволожуючий крем.
  • Регулярно вживати комплекс вітамінів та мінералів.
  • Подбати про питний режим.
  • Змінити косметичні засоби.
  • Вмиватися відварами трав чи кип’яченою водою.
  • На деякий час відмовитись від нарощування та інших потенційно травмуючих процедур.

Також існують засоби, за допомогою яких можна пришвидшити процес відновлення, ефективно зміцнити волосинки не лише вій, але й брів. До таких належать різноманітні олії. Зокрема, персикова, рецинова, мигдальна, ріп’яшкова олія. Зняти подразнення та запалення допоможуть календула, волошки, ромашка, чорний та зелений чай.

Проте найкраще себе зарекомендували сучасні ефективні засоби: сироватки, які діють комплексно і мають збалансований склад активних компонентів.

Крім того, як і будь-які засоби, для зміцнення вій дерматологи радять обирати сертифіковані сироватки на натуральній основі, що не містять комедогенних речовин та алергенів. У цьому випадку краще віддавати перевагу продукції класу еліт. Наприклад, таких відомих брендів як Lambre, RefectoCil, Lancome, RevitaLash тощо.

Як працює сироватка для росту вій і брів?

На відміну від олій, сироватка не залишає жирного блиску. Швидко наноситься, повністю всмоктується за кілька секунд. А найголовніше – містить високу концентрацію активних компонентів, що допомагає досягнути бажаного результату у найкоротші терміни.

Зокрема сироватка Magic Long Eyelash від французького бренду Ламбре містить такі дієві складники, як провітамін В5, біотін, пантенол, протеїн шовку, комплекс вітамінів A, E, F, P, B6. А також Biomimetic Peptides, спеціальний комплекс Widelash, який зміцнює, відновлює структуру вій і сприяє густині. Для досягнення результату достатньо наносити сироватку по лінії росту вій перед сном.

Фахівці радять користуватися сироватками для вій та брів не лише тоді, коли існує проблема. Але й для запобігання руйнування волосинок і продовження їхньої молодості та краси якомога надовше. І не варто забувати, що у випадку догляду за віями йдеться не лише про красу. Обраний засіб має пройти офтальмологічний контроль, тобто бути безпечним для очей.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше