На яких умовах дають мікрокредит ®

Автор Галина Шподарева

Сучасним, простим і зручним способом отримати суму, що бракує для покупки, зайняти грошей до зарплати або пережити тимчасові фінансові труднощі, є мікропозика. Кредит через інтернет видають мікрофінансові організації, які діють легально та на законних підставах. І все більше українців віддають перевагу саме МФО, а не банківським організаціям. Основною причиною є те, що видається кредит онлайн без відмов. Не потрібно навіть виходити з дому, щоби позичити кошти. Тішить і високий відсоток схвалення кредиту, а також безліч інших плюсів.

На яких умовах дають мікрокредит ® 7
  • Процедура оформлення спрощена і проходить швидко. Не потрібно докладати зусиль, витрачати час на подання та розгляд заявки.
  • Компанія Кача надає послуги цілодобово, без перерв та вихідних. Будь-коли можна зайти на сайт сервісу, і оформити заявку на кредит онлайн від Кача Гроші.
  • Відсутні серйозні вимоги до потенційного позичальника. Клієнти МФО – це не тільки люди, які офіційно працевлаштовані, зі стабільним заробітком. Видається мікропозика й безробітним, тим, хто працює неофіційно, сидить у декреті або перебуває на пенсії, вчиться у вищому навчальному закладі.
  • Жодних прихованих комісій та внесків, а добову відсоткову ставку знижено для нових позичальників до 0,01%.
  • При повторних зверненнях до мікрофінансової установи можна продовжити термін виплат, взяти більшу суму, використовувати пільгові пропозиції.

Як отримати мікрокредит

Позика видається повнолітнім українцям які можуть підтвердити свою особу документами, та мають банківську картку, видану на ім’я позичальника. Все що клієнту потрібно для оформлення позики, це мобільний телефон та інтернет. З документів знадобиться український паспорт та ІПН. Клієнти, які вперше беруть кредит у МФО Кача, можуть одержати від 1000 до 5000 гривень на 20 днів. З мінімальним відсотком сума переплат буде незначною. Користувач сайту компанії може сам розрахувати розмір кредиту та термін його погашення, застосувавши кредитний калькулятор, на якому потрібно виставити відповідні параметри.

Якщо позичальника влаштовують умови МФО та розмір позики, він має пройти реєстрацію, заповнивши форму правдивими даними. Коли заявку буде надіслано, система автоматично її розгляне, оцінить усі критерії, і після ухвалення рішення надішле клієнтові повідомлення у вигляді смс. У разі схвалення кредиту потрібно підписати договір в електронному форматі. Гроші відразу надійдуть на банківську картку, реквізити якої позичальник вказав під час оформлення заявки, що відобразиться в особистому кабінеті, де також можна відстежувати свої платежі та погашати кредит.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше