Онлайн-військторг: тактичне спорядження для армійців і цивільних ®

Автор Галина Шподарева

Мобілізація, військові збори, сезон полювання, зимова риболовля, тактичні ігри та туристичні експедиції — підготуватися до всіх цих подій допоможе військторг. Магазин армійського спорядження «Мілітарка» представляє великий вибір екіпірування тактичного і цивільного призначення.

Основна увага компанії зосереджена на якості товарів, тому каталог військторгу включає якісну продукцію авторитетних українських і західних компаній, а також вироби власного виробництва. Прямі постачання від виробників дають змогу скоротити терміни доставляння товарів, мінімізувати посередницькі витрати та забезпечити конкурентні ціни. З роздрібними та гуртовими замовленнями можна звернутися до інтернет-магазину «Мілітарка» або офлайн-військторгу Київ (у столиці працюють дві торгові точки).

Асортимент

Номенклатура магазину включає понад 15 тисяч найменувань товарів. Серед них:

  • Професійне екіпірування військового призначення, адресоване військовослужбовцям Сил безпеки й оборони України (ЗСУ, Нацгвардія, ТрО, ДПСУ, ГУР тощо). Це дуже велика група товарів, що включає військовий одяг, взуття, головні убори, засоби захисту, збройові аксесуари (приціли, тепловізори), системи зберігання (рюкзаки, підсумки, медичні сумки, планшети тощо) та медичні польові набори. 

В асортименті — футболки та тільники, маскувальні костюми, камуфляжна форма, зимові, літні та демісезонні комплекти, а також окремі елементи чоловічого та жіночого армійського одягу. Відвідувачі магазину також можуть придбати патронташі, бронежилети, плитоноски, чохли для зброї, наколінники й налокітники, біноклі, захисні окуляри та навушники, гідратори, військові атрибути (нашивки, нагрудні знаки, емблеми) та багато іншого.

  • Спеціальне екіпірування для працівників різних сфер цивільного захисту (патрульна поліція, ДСНС та ін.). У каталозі є одяг, взуття, демпфери, чохли, кобури, підсумки, тактичні ремені, тренчики, головні убори тощо.

  • Одяг та амуніція для співробітників охоронних компаній — футболки, штани, куртки, туфлі, кросівки, берці, розвантажувальні жилети, чохли під магазин, наручники, газові балончики, підсумки і багато іншого.

  • Усе необхідне для рибалок і мисливців (аматорів і професіоналів) — костюми (літні, зимові, демісезонні), взуття (чоботи, черевики), головні убори (кепки, шапки, протимоскітні сітки) та аксесуари (ножі, патронташі, бандольєри, тороки).

  • Товари для любителів активного відпочинку на природі та тих, хто готується до тривалих подорожей та експедицій, — функціональний одяг і взуття для різних сезонів (спідня білизна, спортивні та softshell-костюми, черевики, кросівки), похідне спорядження (рюкзаки, намети, спальні мішки, кемпінгові столи та стільці, газові пальники тощо) і предмети першої необхідності у походах.

  • Спорядження для шанувальників таких командних тактичних ігор, як пейнтбол і страйкбол. За запитом «військторг Україна» в інтернет-магазині можна знайти спортивні пістолети, автомати, кулемети, гвинтівки та іншу стрілецьку зброю, а також витратні матеріали, лоадери, акумулятори, маски, підвіси.

  • Одяг та амуніція для історичних реконструкцій — військова форма, взуття, спорядження, нагрудні знаки та ін.

  • Ефектна сувенірна і подарункова продукція — фірмові ножі, оригінальні фляги, дизайнерські дорожні набори тощо.

Тактичний одяг і взуття в магазинах «Мілітарка» представлено у широкому розмірному ряді. Все екіпірування можна придбати в потрібних кольорах, відповідно до місцевості, сезону,  нормативних вимог до уніформи чи власних уподобань.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше