Прийом акумуляторів – користь для бізнесу та покращення екології ®

Автор Галина Шподарева

Брухт акумуляторів відноситься до шкідливих та небезпечних відходів, оскільки містить важкі метали та хімічні речовини.

Приймаємо брухт за вигідними цінами

Бажаєте здати акумулятор? Компанія Bruhtar готова допомогти вам у вирішенні поставленого завдання. Ми забезпечуємо якісно організований прийом акумуляторів для їх подальшої утилізації та вторинної переробки. Повторне застосування відходів сприяє зменшенню негативного впливу на навколишнє середовище, надає можливості економного використання природних ресурсів та забезпечує виробництво сировиною.

Здавайте акумулятори в пунктах прийому в Києві та області

Ми здійснюємо прийом акумуляторів всіх видів у будь-якому стані. Наші працівники готові приїхати за вказаною вами адресою, щоб на місті оцінити брухт, розрахуватись за нього і забрати на утилізацію.

Компанія «БРУХТАР» –  прийом акумуляторів і металобрухту на самих вигідних умовах

Вторинна переробка металобрухту дозволяє отримати дешевину сировину для виробництва і покращити стан навколишнього середовища. Ми приймаємо металолом в будь-якому вигляді та добре за нього платимо.

У нас можна вигідно здати чорний та кольоровий метал 

Ми закуповуємо різноманітний метало брухт та вторинну сировину, які вважаються відходами. Матеріал збирається на металобазі і відправляється на підприємства.

Звернувшись до компанії Bruhtar, ви зможете:

  • здати алюміній, мідь, бронзу, нікель, чавун, титан, свинець та інші метали;

  • скористатися послугою самовивозу матеріалу.

Надаємо можливість продати металобрухт за високими цінами

Пропонуємо найбільш прийнятну на ринку вартість металолому та сприятливі умови для його здачі. Гарантуємо справедливу оцінку металу, точне зважування та своєчасну оплату. 

Прийом акумуляторів і прийом металобрухту – економічно і екологічно  вигідні послуги

Наша компанія здійснює прийом різноманітного металобрухту: заліза, сталі, чавуну, міді, алюмінію, нікелю, бабіту, цинку, латуні, титану, молібдену, вольфраму та інших видів.

Приймаємо різноманітний брухт в необмеженій кількості

Пропонуємо вигідні ціни металобрухту, які залежать від виду та якості матеріалу (наявності в ньому домішок). При виникненні необхідності наші працівники на місці проводять оцінку, зважування та розрахунок з клієнтом і забезпечують вивіз металолому будь-якого обсягу з об’єкту.

«БРУХТАР» пропонує найбільш сприятливі умови для здачі металу в Києві

Організувавши прийом металобрухту, компанія Bruhtar сприяє збереженню довкілля та  надає можливості заробити на здачі відходів. Вторинна переробка брухту дозволяє виробничим підприємствам отримати дешеву сировину.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше