«Солід Груп» – різноманітні мотор-редуктори відмінної якості ®

Автор Галина Шподарева

Мотор-редуктори представляють собою обладнання, в якому основними вузлами є електродвигун  та редуктор. Вони широко використовуються в промисловості, машинобудуванні, сільському господарстві.

Пропонуємо переглянути каталог продукції

Редуктори забезпечують високий ККД. Вони служать для передачі обертаючого моменту  на робочі механізми. Продаємо в Україні різноманітні моделі черв’ячних, циліндричних, конічних та інших видів редукторів та мотор-редукторів, кожен з яких має свої унікальні технічні характеристики.

Найкраще співвідношення ціни і якості

У нас можна купити редуктори та мотор-редуктори для задоволення промислових та побутових потреб. Пропонуємо великий вибір різноманітних по функціональності,  зручних та надійних у використанні механізмів за лояльними цінами.
«Солід Груп» – надійний постачальник сертифікованих моторів та редукторів.

Пропонуємо великий вибір промислових механізмів: мотор-редукторів, однофазних електродвигунів та багато інших агрегатів

Представляємо різноманітні моделі однофазних електродвигунів від європейських виробників. Такі агрегати відрізняються простою конструкцією і компактними габаритами. Вони зручні у використанні та не потребують спеціального технічного обслуговування.

Електромотор на 220 вольт використовується для побутових потреб

Електродвигун, що живиться від мережі 220В, може встановлюватися на малопотужному обладнанні та верстатах. Однофазний мотор служить для перетворення електричної енергії на механічну. Його робота супроводжується незначним рівнем шуму. У нас ви зможете купити двигун з відмінними технічними параметрами та гарантією 12 місяців.

Високоякісні двигуни за прийнятними цінами

«Солід Груп» пропонує різноманітні по потужності і сферам застосування електромотори з великим терміном експлуатації. Вся продукція якісна і сертифікована.

Найкращі моделі черв’ячних редукторів для формування максимально ефективних мотор-редукторів

Черв’ячні редуктори забезпечують практично безшумну роботу. Вони використовуються для оснащення приводів різноманітних верстатів, насосів, конвеєрів, транспортерів, будівельної техніки.

У нас можна купити різні типи агрегатів європейської якості

Черв’ячний редуктор представляє собою механізм, який допомагає зменшувати високі швидкості та збільшувати обертаючий момент двигуна. Ми надаємо зручну можливість купити потрібний агрегат з доставкою. Механізми з черв’ячною передачею застосовуються для експлуатації в короткому або середньому по тривалості режимі роботи.

Продаємо редуктори з металу (чавуну або алюмінію) з доставкою в Київ та інші міста України

«Солід Груп» більше 10 років забезпечує можливість придбати якісні промислові агрегати. Пропонуємо на продаж в Україні великий вибір сертифікованих редукторів різних виробників.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше