ТОП-4 смарт-годинників від бренду Xiaomi®

Автор Галина Шподарева

Незважаючи на свою молодість, бренд Xiaomi вже закріпив за собою місце серед найпопулярніших виробників електроніки у світі. Баланс між ціною та якістю і сміливі рішення у створенні продукції поступово розширюють коло його прихильників. У нашому матеріалі ми розкажемо про найкращі моделі смарт годинників компанії. Але варто зауважити, що вони випускаються під різними суббрендами (Amazfit, Redmi), тому під час вибору легко заплутатись.

ТОП-4 смарт-годинників від бренду Xiaomi® 1

Amazfit GTS 2 mini

Завдяки своїм розмірам ця модель вважається жіночою. Сам екран та ремінець такі тендітні, що ідеально дивитимуться на зап’ясті дівчини. Якщо говорити про екран, то смарт годинник отримав AMOLED матрицю розміром 1,55 дюйма. Це ідеальна модель для любителів займатись спортом, адже в ній є 68 режимів для тренувань. Окрім цього, годинник може відслідковувати якість сну, ритм серця, пульс, а також вести календар менструального циклу. 

Amazfit GTS 3

Ця модель відноситься до преміум класу і дизайном трохи нагадує смарт годинники від Apple. GTS 3 отримав AMOLED-екран розміром 1,73 дюйма із чудовою чіткістю та яскравістю в 1000 ніт. Він важить всього 20 грам, що робить його універсальним і для чоловіків, і для жінок. Потрібно буде лише відповідний ремінець підібрати, який буває в різних кольорах. Ось перелік його функцій:

  • має 150 режимів тренувань;
  • слідкує за якістю сну;
  • виявляє рівень стресу;
  • відслідковує будь-яку активність;
  • вимірює серцебиття та пульс;
  • визначає рівень кисню в крові.

Важливою деталлю є те, що смарт годинник оснащений голосовим помічником та підключається до програми Zepp Life.

Redmi Watch 2 Lite

Ця модель отримала низьку ціну, але достатньо велику кількість функцій. Розмір екрану 1,55 дюйма, але за дуже сонячної погоди видає низьку яскравість. Все через використання TFT матриці. Серед функцій: більше ніж 100 режимів тренувань, вимірювання рівня кисню в крові, пульса, серцебиття. Великою перевагою є автономність цієї моделі – він працює до 10 днів навіть з увімкненим GPS. До смартфону підключається за допомогою Xiaomi Wear.

Xiaomi Watch S1

Ще один годинник преміум класу. Він більше підходить для чоловіків, адже має міцних корпус і важить аж 70 грам. На жіночій руці може дивитись занадто масивно. Екран дуже яскравий, чіткий та контрастний. Функціонал: 

  • більше 100 тренувань;
  • вимірювання пульсу;
  • визначення рівня кисню в крові;
  • визначення якості сну.

Особливостями Watch S1 є його шкіряний ремінець та бездротова зарядка, притаманна флагманським моделям.

Компанія Xiaomi налічує дуже багато смарт-годинників свого виробництва. Вони бувають на будь-який смак та гаманець. Варто лише визначитись із потрібними характеристиками та ціною, а інтернет-магазин Алло допоможе його придбати. В наявності дуже багато моделей за доступною вартістю. Зручна доставка та оплата гарантована покупцям по всій Україні.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше