Zhuk.ua — понад 1800 моделей телевізорів на одному сайті®

Автор Галина Шподарева

Сучасні телевізори — не та проста техніка з обмеженим функціоналом, що раніше. Це потужні багатоядерні моделі, які здатні використовувати інтернет-сервіси, під’єднуватися до YouTube та інших сайтів. Що вже казати про їх технічні характеристики — на ринку багато телевізорів, що можуть стати повноцінним домашнім кінотеатром. Завдяки своїм можливостям вони забезпечують найкращі умови для задоволення під час перегляду улюблених фільмів або серіалів.

Сайт Zhuk.ua пропонує безліч моделей від світових виробників. Користувачі можуть обрати одну з більше ніж 1800 моделей та купити телевізор усього за декілька кліків.

Які телевізори є в каталозі Zhuk.ua?

На сайті зібрані моделі 48 брендів, що пропонують якісну продукцію під різні потреби. Кожен відвідувач може обрати для себе широкоформатну модель або компактний телевізор на кухню. Щоб вибір був найбільш точним, спеціалісти Zhuk.ua створили декілька фільтрів за популярними характеристиками:

  • діагональ та роздільна здатність екрана;
  • тип матриці;
  • частота оновлення зображення;
  • кількість та тип роз’ємів;
  • програмне забезпечення;
  • та багато інших.

Телевізори в каталозі розподілені на 4 базових типи, від яких будуть залежати їх можливості:

  • LED — дуже розповсюджені варіанти, що мають світлодіодну підсвітку. Вони мають низький рівень споживання енергії та добре передають відтінки кольору.
  • QLED — пристрої від бренду Samsung, що мають покращену підсвітку. Серед їх переваг — збільшений кут огляду та велика кількість відтворюваних відтінків.
  • OLED — матриці з використанням органічних світлодіодів. Вони найкраще відтворюють чорний колір та дають високу чіткість картинки.
  • NanoCell — дисплеї, розроблені компанією LG. Їх особливість — підвищена контрастність зображення та насиченість кольорів на екрані.

Як правильно підібрати розмір екрану — порада від Zhuk.ua

Під час вибору телевізора багато користувачів задають одне й те саме питання: Яка діагональ мені підійде?  Існує дуже простий метод це визначити — потрібно взяти відстань від телевізора до дивану та поділити її на чотири. Наприклад, якщо відстань складає 2,5 м, то оптимальна діагональ буде 37-40 дюймів. Для 3 метрів можна взяти діагональ до 47 дюймів. А от моделі з діагоналлю 50 та більше дюймів підійдуть тільки якщо відстань до дивану перевищує 3 метри.

Купити якісний телевізор означає забезпечити задоволення осінніми та зимовими вечорами. Zhuk.ua допоможе в цьому, надавши доступ до топових моделей телевізорів за доступними цінами та з гарантією. Купуйте телевізори на Zhuk.ua — отримуйте тільки найвищу якість!

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше