5 тисяч доларів за переправу: викрито групу зловмисників

Автор Ксенія Кайдалова

Переправляли через державний кордон чоловіків призовного віку – правоохоронці Харківщини викрили групу зловмисників.

Вартість послуги складала 5 тисяч доларів США з необхідністю попереднього внесення авансу у розмірі 500 доларів США на банківську картку одного з учасників злочинної групи.

3 березня під час проведення спеціального слідчого експерименту працівниками відділу поліції № 2 ХРУП № 3 спільно з ТУ ДБР в Полтавській області та прокурорами Новобаварської окружної прокуратури на території селища Вашківці Чернівецької області на відстані 3 км до державного кордону України та Республіки Молдова затримані 22 і 29-річні чоловіки, які безпосередньо повинні були здійснити переправлення особи через кордон.

22-річному порушнику, який безпосередньо довіз «клієнта» до дамби, повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

49-річній жінці, яка надавала поради, вказівки та контактувала з іншими учасниками групи, повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.
Відносно 33-річного порушника встановлено, що він перебуває поза межами України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у встановленому законом порядку.

5 тисяч доларів за переправу: викрито групу зловмисників 5

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше