Держава втратила майже 1,5 млн грн, а дитсадок залишився без якісного ремонту: у службовій недбалості підозрюється підприємець

Автор Галина Шподарева

За процесуального керівництва Харківської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру директору ТОВ у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, директор підприємства, який є інженером технічного нагляду, відповідно до умов договору повинен був контролювати реконструкцію будівлі дитячого садка у Мерефі. 

Проте належно свої обов’язки службовець не виконав. Достовірно знаючи, що роботи підприємством виконані не в повному обсязі та не відповідають вимогам нормативів у галузі будівництва, він засвідчив своїм особистим підписом та печаткою офіційні документи.

Легковажне ставлення до роботи призвело до того, що на рахунок підприємства безпідставно було перераховано бюджетні кошти у сумі майже 1,5 млн гривень. 

Досудове розслідування проводить СВ ВП №3 ХРУП №1 ГУНП в Харківській області за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в Харківській області.

Держава втратила майже 1,5 млн грн, а дитсадок залишився без якісного ремонту: у службовій недбалості підозрюється підприємець 7

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше