Графіки, які були складені і розповсюджені раніше, доводиться корегувати – «Харківобленерго»

Автор Геннадій Семенов

22 березня ворог здійснив наймасштабнішу атаку на українську енергетику за останній час.

У порівнянні з іншими регіонами України Харків опинився у найскладнішій ситуації, повідомляє «Харківобленерго».

«На жаль, обсяги руйнувань поки що не дозволяють одночасно подавати електрику до всіх домоволодінь. Графіки, які були складені й розповсюджені раніше, доводиться корегувати, і це пов’язано з певними технологічними процесами. Енергетики знають свою справу і роблять все можливе, щоб не допустити перенавантаження мережі, яке своєю чергою може призвести до виходу обладнання з ладу та нових аварійних ситуацій. І так, з певних причин відключати іноді потрібно інакше, аніж прописано у графіку», – йдеться в повідомленні.

«Зараз ми фіксуємо звернення від вас щодо невідповідності годин вимкнення або тривалості відключень. Хочемо запевнити, що ми в курсі і володіємо інформацією у повному обсязі. А також просимо не забувати, що стало причиною ситуації з електропостачанням в місті, і кого в цьому треба звинувачувати. Енергетики працюють день і ніч, щоб у ваших оселях було світло. Тому наполегливо просимо вас з розумінням поставитися до відключень не за графіком, а також тих незручностей, які у зв’язку з цим можуть у вас виникати», – кажуть в «Харківобленерго».

«Наберіться терпіння та за можливості не перевантажуйте кол-центри «Харківобленерго» та міської служби 1562. Енергетики роблять все можливе, щоб якомога швидше покращити ситуацію з електропостачанням у Харкові та Харківській області», – наголошують енергетики.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше