Їхав по центру дороги та був у чорному одязі: на Харківщині велосипедист потрапив під фуру

Автор Галина Шподарева

Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 березня близько 20:00 на автомобільній  дорозі «Харків-Київ» недалеко від повороту до населеного пункту с. Дорофіївка Богодухівського району.

57-річний водій DAF з напівпричепом-цистерною GEUSENS рухався зі сторони міста Валки в напрямку селища Чутове Полтавської області на ділянці дороги з одностороннім рухом та здійснив наїзд на велосипедиста. Попередньо встановлено, що чоловік у темний час доби рухався по центру проїжджої частини та був у чорному одязі. Водій вантажівки не побачив велосипедиста, що їхав йому назустріч, та скоїв наїзд. Від отриманих тілесних ушкоджень 45-річний чоловік загинув на місці.

Слідчими за фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає від 3 до 8 років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Їхав по центру дороги та був у чорному одязі: на Харківщині велосипедист потрапив під фуру 7
Їхав по центру дороги та був у чорному одязі: на Харківщині велосипедист потрапив під фуру 9

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше