На 9,5 років відправили за ґрати харків’янина за наркотики

Автор yelyzaveta

У Харкові суд визнав винним місцевого жителя у незаконному придбанні та зберіганні психотропної речовини в особливо великому розмірі з метою збуту та незаконному придбанні та зберіганні психотропів без мети збуту (ч. 3 ст. 307, ч. 1 ст. 309 КК України). Йому призначено покарання у виді 9 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

Прокурори довели, що чоловік через інтернет замовив пакунок з PVP та розфасував речовину по зіп-пакетам. У подальшому харків’янин планував займатися «доставкою» цього товару кінцевим покупцям, передаючи його безпосередньо з рук в руки.

Однак втілити задумане в життя чоловік не встиг – 10 березня його викрили правоохоронці. У ході проведеного огляду виявлено та вилучено 45 зіп-пакетів, всередині яких знаходилась біла кристалоподібна психотропна речовина.

Також встановлено, що чоловік і сам вживав PVP – у нього було виявлено згорток з психотропом, який він «приберіг» для себе.

Обвинувачений свою вину не визнав та відмовився від дачі показань. При цьому просив суд виправдати його.

Однак доказів, наданих прокурором, виявилось достатньо для винесення чоловіку обвинувального вироку Жовтневим районним судом м. Харкова. Наразі триває строк на апеляційне оскарження.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше