На Харківщині затримано більш ніж 70 підозрюваних у причетності до ДРГ та пропаганді

Поліція відреагувала на 1492 повідомлень про правопорушення та події, що надійшли від мешканців Харківщини минулої доби.

На блокпостах правоохоронці разом з військовими перевірили 1346 транспортних засобів, повідомляє пресслужба ГУНП Харківської області.

Минулої доби особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки понад 71 особу.

Слідчими підрозділами Національної поліції України здійснюються заходи щодо реєстрації воєнних злочинів у звільнених населених пунктах. Всього з початку деокупаційних заходів зареєстровано 3 092 воєнних злочинів, з яких найбільше за ст. 438 КК України – 2716, за ст. 111-1 КК України – 319 та інші.

Про будь-які інші злочини або події на звільнених територіях ви можете цілодобово повідомляти на «гарячу» лінію «102», до чергової частини Головного управління Національної поліції в Харківській області за телефоном (050)302 20 44 або через чат-бот @Kharkiv102_bot.

Похожие новости

В СБУ розповіли подробиці затримання харків’янки, яка збирала матеріали для сюжетів Скабєєвої та Соловйова

Харків’янин, який мріяв про захоплення України росією, проведе три роки за ґратами

На Харківщині за добу перевірили 90 підозрюваних у пропаганді та причетності до ДРГ

Ми використовуємо cookies! Читати більше