Наступ чи ІПСО: командування KRAKEN та АЗОВ прокоментували ситуацію на Харківщині

Автор Галина Шподарева

Останні дні багато людей пересилають якісь незрозумілі повідомлення, від якогось знайомого, який працює в органах і вже знищує документи. Не ведіться на це. Це справа рук русаків, прокоментував ситуацію на Харківщині командир спецпідрозділу Костянтин Немічев.   

«Скупчення російських військ в Луганській області дійсно є. Але це 120 км від Харкова. Там на них чекають не приємні сюрпризи у вигляді ешелонованої оборони. Тактика в них зараз проста, по конспектам жукова, закидувати м’ясом позиції, але далеко так вони «не поїдуть».

Російська армія не змогла захопити Україну 24 лютого, коли суспільство не було готове до повномасштабного вторгнення. Тоді вони підготували велике угрупування із кращими військовими спеціалістами на справній та новій техніці. І втратили свої можливості в перші дні наступу… Зараз ситуація зовсім інша.

Нація консолідована. Українська армія готова до опору. І це головне.

Виключіть зі свого інформаційного простору сумнівні ресурси, які качають панічні настрої. Адже цей простір формує ваше мислення. Війна триває вже дев’ятий рік, у той чи іншій мірі небезпека завжди була поряд, але якось кожного разу справлялися. В нас було достатньо часу навчитися самоконтролю та критичному мисленню, щоб не підхоплювати кожного разу сум’яття та не впадати в ступор. Сфокусуйтеся краще на допомозі нашому війську».

Наступ чи ІПСО: командування KRAKEN та АЗОВ прокоментували ситуацію на Харківщині 7

Коментар командира підрозділу ССО «АЗОВ Харків» Анатолія Сидоренка: «Чергова ІПСО ворога шириться містом. Як і кожного разу, ворог очікує від українців паніки. Ворожі пропагандисти стверджують, що днями Харків знову буде під прицілом і наслідки будуть неминучі. 

Пам’ятайте, що паніка – це наш ворог. Пам’ятайте, що Харків – незламне місто, яке не вдалося захопити у перші дні повномасштабного вторгнення та протягом майже року війни, тож не вдасться і тепер, коли українські воїни набули ще більше військового досвіду та отримали ще більше сучасного озброєння.

Ціль ІПСО – морально виснажити українців від війни, посіяти паніку серед цивільного населення та зневірити у власних силах.

Довіряйте лише інформації з офіційних джерел, підтримуйте воїнів ЗСУ. Не піддавайтесь паніці та піклуйтеся про своїх близьких. Допомагайте тим, хто потребує вашої допомоги. Наша сила у єдності».

Наступ чи ІПСО: командування KRAKEN та АЗОВ прокоментували ситуацію на Харківщині 9

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше