Пожежа в Кегичівській громаді на Харківщині: у важкому стані 8-місячне немовля

Автор Галина Шподарева

За добу з 4 по 5 грудня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 27 оперативних виїздів, з яких:

17 – на ліквідацію пожеж, 1 з яких спричинена ворожим обстрілом;

5 – для надання допомоги населенню, поліції та комунальникам;

5 – інші виїзди.

Близько 4-ї години ранку 5 грудня Куп’яська громада знову піддалась ворожому обстрілу. Влучанням одного з боєприпасів зруйновано станцію технічного обслуговування на площі 300 кв. метрів, загорілись залишки його конструктивних елементів та автомобіль на площі 10 кв. метрів. Також пошкоджені 2 поруч розташовані приватні домоволодіння. Рятувальники 44-ї ДПРЧ загасили вогонь вже о 05:18.

З причини порушення Правил пожежної безпеки трапилось 2 пожежі, на яких загинули люди. Перший випадок трапився у Холодногірському районі Харкова на вул. Докучаєва, 27. Інший – у селищі Старий Салтів Чугуївського району. В обох випадках загинули чоловіки.

Ще на одній пожежі, що виникла з побутової причини, постраждало двоє осіб, серед яких 8-ми місячне немовля. Подія сталась близько 18:30 у селі Вовківка Кегичівської громади у приватному будинку, розташованому у пров. Весняному, 3. Там горіли домашні речі на площі 9 кв. метрів. Вогонь ліквідований сусідами до прибуття рятувальників. Вони також відвезли постраждалих батька і дитину до медичного закладу. Немовля знаходиться у реанімації у вкрай важкому стані із 40% опіків тіла. Лікарі роблять усе можливе, повідомили в ХОВА.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 119 вибухонебезпечних предметів.

Мешканцям міста Куп’янська, а також с. Коротич Пісочинської громади  рятувальники доставили 13,5 тонн питної води.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше